SVG-afbeeldingSVG-afbeelding
Rolex M128349RBR-0031 Day-Date - vooraanzicht

Rolex Day‑Date 36
Oyster, 36 mm, witgoud en diamanten
m128349rbr-0031

€ 65.300,00iBeschikbaarheid model
Contact opnemen
+31 43 325 8888Stuur ons een berichtVind een juweliershuis
Referentie
128349RBR
Model
Oyster, 36 mm, witgoud en diamanten
Bezel
Bezet met diamanten
Waterdichtheid
Waterdicht tot 100 meter
Uurwerk
Perpetual, mechanisch, automatische opwinding
Kaliber
3255, Manufacture Rolex
Gangreserve
Ongeveer 70 uur
Horlogeband
President, halfronde driedelige schakels
Wijzerplaat
Turkoois, bezet met diamanten
Certificering
Superlative Chronometer (COSC + Rolex certificering na plaatsing horlogekast)
Rolex M128349RBR-0031 Day-Date
Turquoise Dial Rolex

Turquoise Dial

Deze wijzerplaat heeft 18 kt gouden uurmarkeringen bezet met 32 diamanten en een Romeinse VI en IX van 18 kt goud bezet met 24 diamanten. Turkoois wordt maar op weinig plaatsen op aarde gevonden en wordt al duizenden jaren gewaardeerd vanwege zijn unieke kleur. Rolex gebruikt turkoois vanwege zijn prachtige structuur en zijn karakteristieke, zeldzame blauwe kleur die perfect bij geel- en witgoud past. Het is voorbehouden aan de gouden versies van de Day-Date 36.

Bezel bezet met diamanten Rolex

Bezel bezet met diamanten

Edelsteenzetters zijn een soort beeldhouwers die met de hand het edelmetaal de perfecte vorm geven om de edelsteen erin te kunnen plaatsen. Met de kunstzinnigheid en het vakmanschap van een juwelier, wordt de steen geplaatst en zorgvuldig uitgelijnd met de andere stenen. Vervolgens wordt hij stevig vastgezet in zijn gouden of platina zetting. Naast de hoge kwaliteit van de stenen dragen verschillende andere criteria bij aan de schoonheid van de edelsteenzetting: de nauwkeurige uitlijning van de hoogte van de edelstenen, hun richting en positionering, de regelmaat, de sterkte en de verhoudingen van de zetting, evenals de complexe afwerking van de metalen. Een sprankelende symfonie die het horloge verfraait en de drager betovert.

18 kt witgoud Rolex

18 kt witgoud

Dankzij de eigen exclusieve gieterij heeft Rolex de unieke mogelijkheid om zelf 18 kt goudlegeringen van de hoogste kwaliteit te gieten. Afhankelijk van de hoeveelheid zilver, koper, platina of palladium die wordt toegevoegd, worden verschillende soorten 18 kt goud verkregen: geel, rosé of wit. Ze worden gemaakt van alleen de zuiverste metalen. Voordat het goud wordt gevormd met de grootst mogelijke aandacht voor de kwaliteit, wordt het eerst nauwkeurig onderzocht in een eigen laboratorium met de allermodernste apparatuur. Het streven naar uitmuntendheid begint bij Rolex bij de bron.

Rolex kroon getekend

Beschikbaarheid Rolex modellen

Alle Rolex horloges zijn zorgvuldig met de hand geassembleerd, om de exceptioneel hoogwaardige kwaliteit te waarborgen. Deze bijzonder hoge standaarden brengen een gelimiteerde productie-capaciteit met zich mee. En kunnen er soms voor zorgen dat de vraag naar, het aanbod van, Rolex horloges overstijgt.

De beschikbaarheid van specifieke Rolex modellen kan daardoor gelimiteerd zijn. Nieuwe Rolex uurwerken worden uitsluitend en exclusief verkocht bij officiële Rolex Retailers. Rolex dealers ontvangen op reguliere basis horloge-voorraden, die zij zelfstandig onderbrengen bij klanten.

Leon Martens is trots onderdeel te zijn van het officiële Rolex netwerk wereldwijd. Wij informeren u als Rolex retailer graag over de beschikbaarheid van Rolex horloges.

Het ultieme horloge qua prestige
Rolex Day-Date
Het ultieme horloge qua prestige
Bekijk Alle Modellen

Contact opnemen met Leon Martens

en/of
Velden met een * zijn verplicht.
Rolex logo