SVG-afbeeldingSVG-afbeelding
Rolex M124300-0005 Oyster Perpetual - vooraanzicht

Rolex Oyster Perpetual 41
Oyster, 41 mm, Oystersteel
m124300-0005

€ 6.600,00iBeschikbaarheid model
Contact opnemen
+31 43 325 8888Stuur ons een berichtVind een juweliershuis
Referentie
124300
Model
Oyster, 41 mm, Oystersteel
Bezel
Gewelfd
Waterdichtheid
Waterdicht tot 100 meter
Uurwerk
Perpetual, mechanisch, automatische opwinding
Kaliber
3230, Manufacture Rolex
Gangreserve
Ongeveer 70 uur
Horlogeband
Oyster, massieve driedelige schakels
Wijzerplaat
Groen
Certificering
Superlative Chronometer (COSC + Rolex certificering na plaatsing horlogekast)
Rolex M124300-0005 Oyster Perpetual
Green Dial Rolex

Green Dial

Deze gedurfde, levendige tint is te danken aan de uitzonderlijke inhouse deskundigheid bij Rolex, waar vakmanschap en hightech samenkomen. De kleuren van de Oyster Perpetual-collectie zijn ontstaan uit lakwerk, dat heel precies moet worden aangebracht in cleanrooms om besmetting van onder meer stof te voorkomen. De messing plaat van de wijzerplaat ontvangt zes laagjes in totaal die een regelmatige, uniforme oppervlakte vormen. De laatste stap bestaat uit het vernissen en polijsten om de glans en diepte van de kleur volledig tot hun recht te laten komen. De verschillende inscripties worden vervolgens met tampondruk aangebracht, en de uurmarkeringen en kroon met de hand vastgezet. De wijzerplaat, die een en al perfectie uitstraalt, wordt dan tijdens de montagefase van het horloge geplaatst op het uurwerk.

Oystersteel Rolex

Oystersteel

Rolex gebruikt Oystersteel voor zijn stalen horlogekasten. Oystersteel is speciaal ontwikkeld door het merk en behoort tot de 904L-staalsoort. Deze legeringen worden meestal gebruikt in de hightech-, ruimtevaart- en chemische industrie, waar maximale corrosiebestendigheid van essentieel belang is. Oystersteel is uiterst bestendig, biedt een uitzonderlijke afwerking wanneer het gepolijst is en blijft mooi, zelfs onder de meest extreme omstandigheden.

De Oyster-band Rolex

De Oyster-band

De Oyster-band is het resultaat van een perfecte balans van vorm en functie, esthetiek en techniek. Deze bijzonder robuuste en comfortabele metalen band met zijn brede, platte, driedelige schakels, die eind jaren 30 werd geïntroduceerd, blijft de meest universele horlogeband in de Oyster-collectie. Op de Oyster Perpetual-modellen is de Oyster-band voorzien van een Oysterclasp.

Rolex kroon getekend

Beschikbaarheid Rolex modellen

Alle Rolex horloges zijn zorgvuldig met de hand geassembleerd, om de exceptioneel hoogwaardige kwaliteit te waarborgen. Deze bijzonder hoge standaarden brengen een gelimiteerde productie-capaciteit met zich mee. En kunnen er soms voor zorgen dat de vraag naar, het aanbod van, Rolex horloges overstijgt.

De beschikbaarheid van specifieke Rolex modellen kan daardoor gelimiteerd zijn. Nieuwe Rolex uurwerken worden uitsluitend en exclusief verkocht bij officiële Rolex Retailers. Rolex dealers ontvangen op reguliere basis horloge-voorraden, die zij zelfstandig onderbrengen bij klanten.

Leon Martens is trots onderdeel te zijn van het officiële Rolex netwerk wereldwijd. Wij informeren u als Rolex retailer graag over de beschikbaarheid van Rolex horloges.

De ultieme Oyster
Rolex Oyster Perpetual
De ultieme Oyster
Bekijk Alle Modellen

Contact opnemen met Leon Martens

en/of
Velden met een * zijn verplicht.
Rolex logo