SVG-afbeeldingSVG-afbeelding
Rolex M126201-0031 Datejust - vooraanzicht

Rolex Datejust 36
Oyster, 36 mm, Oystersteel en Everose-goud
m126201-0031

€ 13.550,00iBeschikbaarheid model
Contact opnemen
+31 43 325 8888Stuur ons een berichtVind een juweliershuis
Referentie
126201
Model
Oyster, 36 mm, Oystersteel en Everose-goud
Bezel
Gewelfd
Waterdichtheid
Waterdicht tot 100 meter
Uurwerk
Perpetual, mechanisch, automatische opwinding
Kaliber
3235, Manufacture Rolex
Gangreserve
Ongeveer 70 uur
Horlogeband
Jubilee, vijfdelige schakels
Wijzerplaat
Zilver, palmmotief
Certificering
Superlative Chronometer (COSC + Rolex certificering na plaatsing horlogekast)
Rolex M126201-0031 Datejust
Silver dial Rolex

Silver dial

Rolex beschikt over de benodigde vakkennis en apparatuur om regelmatig met nieuwe looks voor de wijzerplaten van zijn horloges te komen. De ontwerpers van het merk hebben het traditionele sunray-motief – een karakteristiek kenmerk van Rolex-wijzerplaten – gebruikt als achtergrond waarop met een femtosecondelaser, die ultrakorte elektromagnetische pulsen gebruikt om het oppervlakte fijn te markeren, wordt gegraveerd. Het palmmotief, geïnspireerd door de weelderige plantenwereld, toont palmbladeren die elkaar overlappen en zorgen voor een spel van licht en schaduw.

Everose Rolesor Rolex

Everose Rolesor

Goud is gewild vanwege zijn glans en klasse. Staal versterkt de stevigheid en betrouwbaarheid. Samen combineren ze op een harmonieuze manier hun beste eigenschappen. Als een waar Rolex-kenmerk werd Rolesor vanaf het begin van de jaren 30 al gebruikt voor Rolex-horloges en werd als naam gepatenteerd in 1933. Het is een van de prominente pijlers van de Oyster-collectie.

De Jubilee-band Rolex

De Jubilee-band

Het ontwerp, de ontwikkeling en de productie van Rolex-horlogebanden en -sluitingen, alsmede de strenge tests waar zij aan worden onderworpen, vereisen geavanceerde hightech. En zoals bij alle onderdelen van het horloge, garanderen esthetische controles door het menselijk oog een onberispelijke schoonheid. De Jubilee, een soepele en comfortabele metalen band met vijfdelige schakels, werd speciaal ontworpen voor de lancering van de Oyster Perpetual Datejust in 1945.

Rolex kroon getekend

Beschikbaarheid Rolex modellen

Alle Rolex horloges zijn zorgvuldig met de hand geassembleerd, om de exceptioneel hoogwaardige kwaliteit te waarborgen. Deze bijzonder hoge standaarden brengen een gelimiteerde productie-capaciteit met zich mee. En kunnen er soms voor zorgen dat de vraag naar, het aanbod van, Rolex horloges overstijgt.

De beschikbaarheid van specifieke Rolex modellen kan daardoor gelimiteerd zijn. Nieuwe Rolex uurwerken worden uitsluitend en exclusief verkocht bij officiële Rolex Retailers. Rolex dealers ontvangen op reguliere basis horloge-voorraden, die zij zelfstandig onderbrengen bij klanten.

Leon Martens is trots onderdeel te zijn van het officiële Rolex netwerk wereldwijd. Wij informeren u als Rolex retailer graag over de beschikbaarheid van Rolex horloges.

De referentie voor het klassieke horloge
Rolex Datejust
De referentie voor het klassieke horloge
Bekijk Alle Modellen

Contact opnemen met Leon Martens

en/of
Velden met een * zijn verplicht.
Rolex logo