SVG-afbeeldingSVG-afbeelding
Rolex M226627-0001 Yacht-Master - vooraanzicht
Rolex

Yacht-Master 42
Oyster, 42 mm, RLX titanium
m226627-0001

€ 14.000,00iBeschikbaarheid model
Contact opnemen
+31 43 325 8888Stuur ons een berichtVind een juweliershuis
Referentie
226627
Model
Oyster, 42 mm, RLX titanium
Bezel
Bidirectioneel draaibare bezel met 60-minutenverdeling met matzwarte keramische Cerachrom-ring, gepolijste cijfers en schaalverdeling in reliëf
Waterdichtheid
Waterdicht tot 100 meter
Uurwerk
Perpetual, mechanisch, automatische opwinding
Kaliber
3235, Manufacture Rolex
Gangreserve
Ongeveer 70 uur
Horlogeband
Oyster, massieve driedelige schakels
Wijzerplaat
Diepzwart
Certificering
Superlative Chronometer (COSC + Rolex certificering na plaatsing horlogekast)
Rolex M226627-0001 Yacht-Master

Bidirectional Rotatable Bezel

De bidirectioneel draaibare bezel met 60-minutenverdeling van de Yacht‑Master is volledig gemaakt van edelmetaal of voorzien van een Cerachrom-ring van hightech­keramiek. De verhoogde gepolijste cijfers en schaalverdelingen vallen duidelijk op tegen de matte, gezandstraalde achtergrond. Deze functionele bezel, waarmee de drager bijvoorbeeld de vaartijd tussen twee boeien kan berekenen, vormt ook een belangrijk onderdeel van het kenmerkende uiterlijk van het model.

Bidirectional Rotatable Bezel Rolex

Intense black dial

Zoals alle professionele Rolex-horloges is de Yacht-Master 42 bijzonder goed afleesbaar onder alle omstandig­heden, en met name in het donker, dankzij zijn Chromalight-display. De brede wijzers en uurmarkeringen met eenvoudige vormen – driehoeken, cirkels en rechthoeken – zijn opgevuld met een lichtgevend materiaal dat een langdurige gloed uitstraalt.

Intense black dial Rolex

RLX titanium

RLX titanium is een speciaal door Rolex geselecteerde titanium grade 5-legering. Net als alle titaniumlegeringen is ook RLX buitengewoon licht in gewicht, mechanisch sterk en corrosiebestendig. Bovendien kan RLX titanium worden gepolijst of gesatineerd, al naargelang de specificaties van het merk. Vanwege zijn grote mechanische sterkte is het een lastig materiaal om mee te werken, en hiervoor moesten speciale productieprocessen worden geïntroduceerd.

RLX titanium Rolex
Rolex kroon getekend

Beschikbaarheid Rolex modellen

Alle Rolex horloges zijn zorgvuldig met de hand geassembleerd, om de exceptioneel hoogwaardige kwaliteit te waarborgen. Deze bijzonder hoge standaarden brengen een gelimiteerde productie-capaciteit met zich mee. En kunnen er soms voor zorgen dat de vraag naar, het aanbod van, Rolex horloges overstijgt.

De beschikbaarheid van specifieke Rolex modellen kan daardoor gelimiteerd zijn. Nieuwe Rolex uurwerken worden uitsluitend en exclusief verkocht bij officiële Rolex Retailers. Rolex dealers ontvangen op reguliere basis horloge-voorraden, die zij zelfstandig onderbrengen bij klanten.

Leon Martens is trots onderdeel te zijn van het officiële Rolex netwerk wereldwijd. Wij informeren u als Rolex retailer graag over de beschikbaarheid van Rolex horloges.

Het horloge van de open zee
Rolex Yacht-Master
Het horloge van de open zee
Bekijk Alle Modellen

Contact opnemen met Leon Martens

en/of
Velden met een * zijn verplicht.
Rolex logo