SVG-afbeeldingSVG-afbeelding
Rolex M126603-0001 Sea-Dweller - vooraanzicht
Rolex

Sea-Dweller
Oyster, 43 mm, Oystersteel en geelgoud
m126603-0001

€ 18.000,00iBeschikbaarheid model
Contact opnemen
+31 43 325 8888Stuur ons een berichtVind een juweliershuis
Referentie
126603
Model
Oyster, 43 mm, Oystersteel en geelgoud
Bezel
Unidirectioneel draaibare bezel met 60-minutenverdeling, krasbestendige keramische Cerachrom-ring, cijfers en schaalverdelingen met gouden coating
Waterdichtheid
Waterdicht tot 1220 meter, heliumventiel
Uurwerk
Perpetual, mechanisch, automatische opwinding
Kaliber
3235, Manufacture Rolex
Gangreserve
Ongeveer 70 uur
Horlogeband
Oyster, massieve driedelige schakels
Wijzerplaat
Diepzwart
Certificering
Superlative Chronometer (COSC + Rolex certificering na plaatsing horlogekast)
Rolex M126603-0001 Sea-Dweller

Keramische bezel en lichtgevende display

De unidirectioneel draaibare bezel met 60-minuten­verdeling van de Sea-Dweller zorgt ervoor dat duikers nauwkeurig en veilig hun duik- en decompressietijd kunnen bijhouden. Hij is uitgerust met een gepatenteerde zwarte Cerachrom-bezelring, die door Rolex is vervaardigd van vrijwel krasbestendige keramiek waarvan de kleur niet wordt aangetast door ultraviolette straling. De graadverdeling is bekleed met een dun laagje goud, aangebracht met behulp van PVD (Physical Vapour Deposition). De strakke, zwarte wijzerplaat heeft grote Chromalight uurmarkeringen en wijzers die zijn opgevuld met een lichtgevend materiaal dat langdurig een blauwe gloed uitstraalt voor een optimale afleesbaarheid in het donker.

Keramische bezel en lichtgevende display Rolex

Zwarte wijzerplaat

De grote wijzers en indexen op de zwarte wijzerplaat van de Sea‑Dweller zijn voorbehouden aan de professionele Rolex-modellen. Als verwijzing naar de kleur van het geelgoud staat de naam ‘Sea-Dweller’ in het geel. Bij de update van de Sea‑Dweller in 2017 was de belettering in het rood, net zoals bij het originele model. De innovatieve Chromalight-display op de wijzerplaat zorgt voor een optimale afleesbaarheid in het donker. Zijn opvallende blauwe gloed schijnt wel acht uur lang, met een gelijkmatige helderheid. Dat is bijna tweemaal zo lang als de standaard lichtgevende materialen.

Zwarte wijzerplaat Rolex

Geel Rolesor

Goud is gewild vanwege zijn glans en klasse. Staal versterkt de stevigheid en betrouwbaarheid. Samen combineren ze op een harmonieuze manier hun beste eigenschappen. Als een waar Rolex-kenmerk werd Rolesor vanaf het begin van de jaren 30 al gebruikt voor Rolex-horloges en werd als naam gepatenteerd in 1933. Het is een van de prominente pijlers van de Oyster-collectie.

Geel Rolesor Rolex
Rolex kroon getekend

Beschikbaarheid Rolex modellen

Alle Rolex horloges zijn zorgvuldig met de hand geassembleerd, om de exceptioneel hoogwaardige kwaliteit te waarborgen. Deze bijzonder hoge standaarden brengen een gelimiteerde productie-capaciteit met zich mee. En kunnen er soms voor zorgen dat de vraag naar, het aanbod van, Rolex horloges overstijgt.

De beschikbaarheid van specifieke Rolex modellen kan daardoor gelimiteerd zijn. Nieuwe Rolex uurwerken worden uitsluitend en exclusief verkocht bij officiële Rolex Retailers. Rolex dealers ontvangen op reguliere basis horloge-voorraden, die zij zelfstandig onderbrengen bij klanten.

Leon Martens is trots onderdeel te zijn van het officiële Rolex netwerk wereldwijd. Wij informeren u als Rolex retailer graag over de beschikbaarheid van Rolex horloges.

Het horloge dat de diepte wist te overwinnen
Rolex Sea-Dweller
Het horloge dat de diepte wist te overwinnen
Bekijk Alle Modellen

Contact opnemen met Leon Martens

en/of
Velden met een * zijn verplicht.
Rolex logo