SVG-afbeeldingSVG-afbeelding
Rolex M126600-0002 Sea-Dweller - vooraanzicht
Rolex

Sea-Dweller
Oyster, 43 mm, Oystersteel
m126600-0002

€ 13.250,00iBeschikbaarheid model
Contact opnemen
+31 43 325 8888Stuur ons een berichtVind een juweliershuis
Referentie
126600
Model
Oyster, 43 mm, Oystersteel
Bezel
Unidirectioneel draaibare bezel met 60-minutenverdeling, krasbestendige keramische Cerachrom-ring, cijfers en schaalverdelingen met platina coating
Waterdichtheid
Waterdicht tot 1220 meter, heliumventiel
Uurwerk
Perpetual, mechanisch, automatische opwinding
Kaliber
3235, Manufacture Rolex
Gangreserve
Ongeveer 70 uur
Horlogeband
Oyster, massieve driedelige schakels
Wijzerplaat
Diepzwart
Certificering
Superlative Chronometer (COSC + Rolex certificering na plaatsing horlogekast)
Rolex M126600-0002 Sea-Dweller

Keramische bezel en lichtgevende display

De unidirectioneel draaibare bezel met 60-minuten­verdeling van de Sea-Dweller zorgt ervoor dat duikers nauwkeurig en veilig hun duik- en decompressietijd kunnen bijhouden. Hij is uitgerust met een gepatenteerde zwarte Cerachrom-ring, die door Rolex is vervaardigd van vrijwel krasbestendige keramiek waarvan de kleur niet wordt aangetast door ultraviolette straling. De schaalverdeling is bekleed met een dun laagje platina, aangebracht met behulp van PVD (Physical Vapour Deposition). De strakke, zwarte wijzerplaat heeft grote Chromalight uurmarkeringen en wijzers die zijn opgevuld met een lichtgevend materiaal dat langdurig een blauwe gloed uitstraalt voor een optimale afleesbaarheid in het donker.

Keramische bezel en lichtgevende display Rolex

Zwarte wijzerplaat

De grote wijzers en indexen op de zwarte wijzerplaat van de Sea‑Dweller zijn voorbehouden aan de professionele Rolex-modellen. De wijzerplaat draagt de naam Sea-Dweller in het rood, een verwijzing naar het eerste model. De innovatieve Chromalight-display op de wijzerplaat zorgt voor een optimale afleesbaarheid in het donker. Zijn opvallende blauwe gloed schijnt wel acht uur lang, met een gelijkmatige helderheid. Dat is bijna tweemaal zo lang als de standaard lichtgevende materialen.

Zwarte wijzerplaat Rolex

Oystersteel

Rolex gebruikt Oystersteel voor zijn stalen horlogekasten. Oystersteel is speciaal ontwikkeld door het merk en behoort tot de 904L-staalsoort. Deze legeringen worden meestal gebruikt in de hightech-, ruimtevaart- en chemische industrie, waar maximale corrosiebestendigheid van essentieel belang is. Oystersteel is uiterst bestendig, biedt een uitzonderlijke afwerking wanneer het gepolijst is en blijft mooi, zelfs onder de meest extreme omstandigheden.

Oystersteel Rolex
Rolex kroon getekend

Beschikbaarheid Rolex modellen

Alle Rolex horloges zijn zorgvuldig met de hand geassembleerd, om de exceptioneel hoogwaardige kwaliteit te waarborgen. Deze bijzonder hoge standaarden brengen een gelimiteerde productie-capaciteit met zich mee. En kunnen er soms voor zorgen dat de vraag naar, het aanbod van, Rolex horloges overstijgt.

De beschikbaarheid van specifieke Rolex modellen kan daardoor gelimiteerd zijn. Nieuwe Rolex uurwerken worden uitsluitend en exclusief verkocht bij officiële Rolex Retailers. Rolex dealers ontvangen op reguliere basis horloge-voorraden, die zij zelfstandig onderbrengen bij klanten.

Leon Martens is trots onderdeel te zijn van het officiële Rolex netwerk wereldwijd. Wij informeren u als Rolex retailer graag over de beschikbaarheid van Rolex horloges.

Het horloge dat de diepte wist te overwinnen
Rolex Sea-Dweller
Het horloge dat de diepte wist te overwinnen
Bekijk Alle Modellen

Contact opnemen met Leon Martens

en/of
Velden met een * zijn verplicht.
Rolex logo